Vuoden 2015 matkasuunnitelmat

Kävin matkamessuilla, koska sain sinne bloggaajapassin toisen blogini kautta. Siitä inspiroituneena päätin listata tänne omia matkasuunnitelmiani tälle vuodelle.

 • Joku luontokohde Suomessa. Haluaisin harrastaa vähän enempi luontomatkailua. Ajattelin käydä nyt talvella Nuuksiossa, mutta oikeasti haluaisin käydä jossain kauempana kansallispuistossa.
 • Sibelius-vuoden kohteita. Ainakin Järvenpäässä ja Hämeenlinnassa on aiheeseen liittyviä juttuja. Ainolassa en ole koskaan käynyt, niin nyt olis varmaan hyvä hetki käydä siellä.
 • Tukholma. Sinne mä nyt ainakin menen, koska tykkään Ruotsista ja koska mulla on risteilylahjakortti.
 • Tallinna. Risteily Viroon muutaman kerran vuoden aikana on nyt aika vakio-ohjelmistoa. Pitäiskin pistää varaukseen reissu pian…
 • Oulu-Luleå-Tromsø-lentoreitti. Tämä on ihan uusi juttu ja houkuttelee tosi paljon. Luulajassa en muista koskaan käyneeni ja Tromssa on sen verran kiva pikkukaupunki, että sinne vois mennä uudestaan.
 • Kaupunkiloma Euroopassa. Näitä olen tehnyt neljänä viime vuonna yhden vuodessa ja varmaan teen tänäkin vuonna eli siis käytännössä jonnekin Tallinnaa tai Tukholmaa pidemmälle. Tutuista paikoista Riika olis kiva, uusista taas Kööpenhamina, Berliini tai Nizza.
Advertisements

3 thoughts on “Vuoden 2015 matkasuunnitelmat

 1. Salka

  Ihania matkasuunnitelmia sulla! Mulla on tänä vuonna kohteena Lontoo ja Cardiff keväällä/loppukesästä ja Ahvenanmaa keskikesällä. Barcelona syksyllä/loppuvuodesta jos rahat riittää.

  Like

  Reply
  1. Veera Post author

   Mä laskeskelen vielä rahojen kanssa, kun haluaisin matkustaa enempi. Ahvenanmaalle olis kanssa kiva päästä pitkästä aikaa!

   Like

   Reply
 2. Pingback: Tallinna 9.2.2015 | Kirjamatkat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s