Testissä Motivus-liikuntakeskus

Tarkoitus olis kirjoittaa tänne aina välillä jotain, joka ei liity kirjoihin tai matkailuun mitenkään.

motivus

Kuulun Hopottajiin, jota kautta pääse aina välillä testaamaan erilaisia asioita ilmaiseksi ja sitten tarkoitus on kertoa kokemuksistaan. Tällä kertaa testattavana oli Motivus-liikuntakeskukset. Itse kävin Kampissa Centerissä, mutta näitä on Helsingin keskustan nurkilla useampia ja Turussakin on joku. Motivus on ennestään itselleni tuttu yhden 10x-kortin verran ja olen testannut muutamaa muutakin kuntokeskusta, mutta nykyisin olen käynyt urheiluseuran järjestämissä jumpissa.

Yksi Motivuksen hyvistä puolista verrattuna muihin vastaaviin liikuntakeskuksiin on monenlaiset vaihtoehdot maksupolitiikan suhteen. Pitkiksi ajoiksi ei ole pakko sitoutua, vaan vuoden sopimusten lisäksi on myös mahdollista ottaa lyhyempiä aikoja kerrallaan ja 10 kerran korttejakin saa melko järkevään hintaan. Hintoihin vaikuttavat myös jäsenyys ja mihin aikaan treenaa. Parasta tässä on omasta mielestäni se, että voi maksaa erikseen pelkästä kuntosalista tai jumpasta tai ottaa molemmat. Itse käyn mielelläni pelkissä jumpissa ja joku muu taas pelkällä salilla eli ei ole mitään järkeä maksaa molemmista jos ei niitä käytä.

Nyt kun olen ollut osa-aikatöissä, niin arvostan tällaisia paikkoja, joissa on ohjattua liikuntaa tarjolla myös keskellä päivää. Muuallakin sitä on, mutta itsestään selvää se ei kuitenkaan nykyäänkään vielä ole. Muistikuvani kuitenkin oli, että jumppatarjonta olisi ollut aiemmin vieläkin parempi ja monipuolisempi kuin nyt, mutta kaikkea ei voi saada. Olisin siis kaivannut enempi rauhallisia lajeja ja muutenkin valikoimassa oli turhan paljon sellaisia tunteja, joihin nykyisellä kunnollani ei ole mitään asiaa.

Kuntosalin puolta en nyt osaa kovin hyvin arvioida. Itselläni ei ole olemassa mitään järkevää saliohjelmaa enkä oikeastaan muutenkaan pidä siitä treenimuotona, niin kävin vaan pikaisesti tutustumassa. Erilaisia härveleitä siellä oli paljon ja monipuolisesti, ehkä jopa vähän enempi kaikkea kuin muissa käymissäni paikoissa.

* Yhteistyössä Hopottajien ja Motivuksen kanssa *

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s