Tallinnan kirjakaupat

Olin siis ylieilen eli maanantaina risteilyssä Tallinnassa harrastamassa hengailua kaupungilla. Käytiin vanhan kaupungin muurin yhdessä tornissa ja muurin päällä kävelemässä, mikä oli tosi pelottavaa (Hellemansin torni, Müürivahe 48 on paikka, jos joku haluaa kokeilla samaa). Kirjakaupoissa käytiin taas sen verran, että kokosin tähän omat vinkkini niitten suhteen.

 photo Tallinna 031114-10_zpsflgfh1ow.jpg

Tallinnassa ei nyt mitenkään liian kanssa ole kirjakauppoja tarjolla. Yleinen hintataso on selvästi halvempi kuin täällä, niin siellä voi tehdä hyviä kirjalöytöjä – ainakin jos osaa viroa tai venäjää, vaikka jonkun verran on englanninkielistäkin tarjontaa.

Apollo ja Rahva raamat on molemmat ketjuja, jolla on myymälöitä myös muualla Virossa. Molemmat ovat sellaisia suht tavallisia kirjakauppoja, joista ei ole mitään erityistä kerrottavaa eikä kumpikaan ole toista parempi. Yritän rajoittaa kirjojen ostelua, niin ei tule ihan joka kerta noissa käytyä, mutta suht usein kuitenkin. Apollossa on hivenen paremmat vaihtoehdot ostosten suhteen, jos ei viroa osaa.

Raamatukoi myy sekä käytettyjä että uusia kirjoja. Niillä on vain kaksi myymälää, molemmat Tallinnassa. Olen itse käynyt toisessa muutama vuosi sitten ja silloin tuntui, etten löydä sieltä mitään, niin en ole sitten käynyt enää uudestaan.

Advertisement

1 thought on “Tallinnan kirjakaupat

  1. Pingback: Matkakatsaus 2015/2016 | Kirjamatkat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s