Ville Haapasalon Venäjä-kirjat

et kuitenkaan usko et muuten tätäkään usko

Näyttelijä Ville Haapasalon seikkailuista Venäjällä on kirjoitettu kaksi kirjaa: Et kuitenkaan usko (Docendo 2013) ja Et muuten tätäkään usko (Docendo 2014). Tekstit on Kauko Röyhkän tekemiä ja kuvat Juha Metson.

Haapasalo lähti Pietariin opiskelemaan 90-luvun alussa ja työskentelee edelleen osittain Venäjällä. Vuosien varrella on tullut oltua mukana monenlaisissa projekteissa, tavattu monenlaisia ihmisiä, nähty useita paikkakuntia ja jouduttu pulaankin useaan otteeseen.

Oli nää kyllä molemmat tosi kiinnostavia kirjoja, mutta kirjojen nimien perusteella sopii vähän ihmetellä, että onko nää tosiaan ihan tosia juttuja. Kaikenlaista sitä tosiaan on sattunut ja on toi Haapasalo kyllä varsinainen persoonallisuus. Alun perin näissä kiinnosti kaikenlaiset Venäjä-jutut ja kyllähän näistä välittyi tietynlainen kuva maan nykymenosta, mutta seuraavaksi täytyy varmaan sitten lukea joku toisenlainen tietokirja aiheeseen liittyen.

Advertisements

2 thoughts on “Ville Haapasalon Venäjä-kirjat

  1. Syö Matkusta Rakasta

    Mullekin on aina jäänyt jotenkin epäselväksi, onko nää jutut totta vai ei! On kyllä pitänyt lukea noi kirjat jo pitkään, mutta en ole ehtinyt. Toisaalta, jos tarinat eivät ole tosia niin ei kyllä kiinnosta niin paljon välttämättä lukeakaan…

    Like

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s