Tallinna / Reval café

Olin saanut alennuskupongin toukokuussa SiljaTallinkin blogitapaamisesta ja käytin sen 22 tunnin risteilyyn Tallinnaan Baltic Queenilla. Lähdin reissuun yksin ja annoin itselleni luvan lojua hytissä lukemassa Humisevaa harjua. Laivalla kävin siis vaan karaokessa ja sitten en maissa saanutkaan aikaiseksi mitään ihmeellistä, koska klo 8-12 lauantaiaamuna ei ole oikein paras aika mihinkään (esim. museot eivät ole ymmärtäneet aamuavaamisen tärkeyttä).

Tällä kertaa blogiin esittelyyn tulee siis vain yksi vinkki, Reval café -kahvilaketju.

 photo IMG_2155_zpslb6lxsxx.jpg

Ketjuun kuuluu 12 kahvilaa Tallinnassa ja niissä on eroja tarjoilujen, hintojen yms. suhteen. Kävin itse tällä kertaa Vene 1:ssa vanhassa kaupungissa sijaitsevassa, koska se aukesi jo klo 8. (Aikaisemmin olen käynyt Viru keskuksessa.) Toi oli tosi mukava paikka istuksia vähän aikaa miettimässä. Aamupalaakin olisi saanut, mutta mä keskityin perus-kahvilatarjontaan. Tarjolla olis myös kunnon ruokaa ja alkoholia, jos joku niitä kaipaa.

Noi on illalla myös tosi pitkään auki, ilmeisesti vähän sillä ravintolameiningillä. Jos olisin joskus Tallinnassa yötä, menisin varmaan johonkin näistä istuksimaan silloinkin. Nyt tuonne oli löytänyt muitakin suomalaisia, mutta ketju ei ole mikään turistipaikka, vaan siellä oli ihan paikallisiakin.

Mun tuurilla tää on varmaan ihan turha vinkkaus, kun kaikki varmaan tietää nää kahvilat jo, mutta taidan silti painaa julkaisu-nappia. :D

Advertisement

4 thoughts on “Tallinna / Reval café

 1. Pihi nainen

  Tämä on hyvä vinkki. Me kävimme Muurivahe-kadulla sijaitsevassa Reval-kahvilassa, sillä se aukeaa arkisin jo puoli kahdeksalta aamulla. Lauttamme kun oli jo seitsemältä Tallinnan satamassa.

  Like

  Reply
  1. Veera Post author

   Aikaisin aamulla ei tosiaan ole paljoa vaihtoehtoja arkisinkaan. Myöhäinen ilta-aukiolokin on hyvä, jos haluaa muualle kuin baariin.

   Like

   Reply
 2. Pingback: Matkakatsaus 2015/2016 | Kirjamatkat

 3. Pingback: Reval Cafe ja Reval Gelato (Tallinna) | Kirjamatkat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s