Kesän kirppislöytöjä

Hurmioitunut-blogissa oli äskettäin postaus kirppislöydöistä ja innostuin sitten tekemään vastaavan postauksen itsekin. Nämä ovat tässä kesän aikana hankittuja. Eniten taidan ostaa kirppiksiltä vaatteita ja kirjoja. Useimmin käyn paikallisilla Pelastusarmeijan ja Fida lähetystorin kirppiksillä, muilla tosi vaihtelevasti (jostain itsepalvelukirppiksiltä löydän tosi harvoin mitään).

 photo paidat_zpse87lqnxe.jpg

Hollisterin hupparin löysin Latviasta paikalliselta kirpparilta 2,2 eurolla. Pinkki huppari on Hämeenlinnan Konttitorilta ja hinta oli neljä euroa. Vanhana Marimekko-fanina olen nyt yrittänyt entistä paremmin etsiä Marimekko-juttuja myös kirppiksiltä. Kuvassa näkyvän paidan löysin Fida lähetystorilta kahdella eurolla. Jokapoika-paita on seuraavana ostoslistalla, kunhan vaan löydän jonkun kivan värisen.

 photo IMG_2242_zps0owfjryl.jpg

Siniraidallisen Marimekon kassin ostin Hämeenlinnan Konttitorilta kolmella eurolla. Se on just sopiva työkassiksi, kun sinne mahtuu kirja ja eväät. Tuo pienempikin laukku on Marimekkoa ja se oli Fidalla vain 1,3 euroa. Olin etsinyt vastaavaa pientä juhlalaukkua koko alkuvuoden ja olin just lähdössä Marimekon omaan myymälään, mutta sitten tuo osui kohdalle (vaikka taidan mä siltikin käydä siellä hankkimassa toisen).

 photo IMG_2238_zpsqy6fw6cg.jpg

Kirjalöytöjä viime aikoina ovat olleet esimerkiksi kuvassa näkyvät Outi Pakkasen Yön yli -äänikirja ja Seuralainen, Mia Kankimäen Asioita jotka saavat sydämen lyömään nopeammin, Diana Wynne Jonesin Derkinhovin musta ruhtinas ja Charles Dickensin Nicholas Nicklebyn elämä ja seikkailut. Hintaa noilla on ollut jotain 1,5-4 euroa kappale. Harvoin maksan viittä euroa enempää käytetystä kirjasta.

Yhdessä vaiheessa ostin usein My Little Ponyjä kirppiksiltä, mutta viime aikoina niitä ei ole näkynyt niin usein. Pelejä taas tuntuu löytyvän melko usein ihan hyviäkin: suosikikseni nousseesta Menolipusta maksoin joskus alkuvuodesta viisi euroa.

Pidän tavallisesti silmät auki myös DVD-levyjen osalta, mutta niitä ei nyt ole osunut kohdalle äskettäin mitään ostamisen arvoisia. Kirppiksiltä kuitenkin saattaa löytyä halvalla jotain hyviä elokuvia, jotka voi sitten kuitenkin laittaa kertakatsomisen jälkeen takaisin kiertoon.

3 thoughts on “Kesän kirppislöytöjä

 1. Hurmioitunut

  Hyviä ja todella edullisia löytöjä! Minäkin ostan melko paljon kirjoja, leffoja ja musiikkia. Yleensä ostan vain sellaisia, jotka aion säilyttää pidemmän aikaa. Vaatteita löydän melko harvoin, nyt on tosin lähiaikoina löytynyt yllättävän paljon sellaisia minunnäköisiä/kokoisia vaatteita.Tuo Dickens ja Asioita jotka saavat sydämen lyömään… -kirjat ovat mahtava löytö. Olipa kiva katsoa sinun kirppissaalista. :)

  Like

  Reply
  1. Veera Post author

   Vaihteeksi näitä löytöjä on osunut kohdalle useampi, kun välissä tuntui, etten löydä yhtään mitään ostamisen arvoista. :)

   Like

   Reply
 2. Pingback: Kirppislöytöjä | Kirjamatkat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s