Kirjamessut 2015

Kirja15_232x200_bloggaajatSain taas Messukeskukselta blogipassin viime viikolla olleille Kirjamessuille. Maailma oli hivenen mua vastaan tänä vuonna, niin messuiluun ei ollutkaan käytettävissä niin paljoa aikaa kuin suunnittelin. Kerkisin kuitenkin kuitenkin käydä siellä kääntymässä jokaisena messupäivänä.

Paras ohjelma: Suunnittelin käyväni katsomassa ties mitä, mutta käytännössä en sitten nähnytkään niistä kuin pelkästään Tatu ja Patu -sarjasta kertovan. Puoliksi tuli kuunneltua useampi kohdalle osunut, mutta niistä ei mikään ollut mainitsemisen arvoinen. Pitänee siis jatkaa aikaisempaa linjaa, etten edes suunnittele mitään.

Paras ostos: Mun ei pitänyt ostaa mitään muuta kuin pari listalla olevaa kirjaa, mutta poikkesin vähän suunnitelmasta (ylläri…). Yksi hyvä listani ulkopuolinen löytö oli 2 euron osastolta Maimu Bergin Muotitalo, joka kiinnosti jo viime vuonna. Islantilaisia saagoja löytyi viidellä eurolla FinnLecturan osastolta ja pakko oli ostaa kokeeksi, kun Hdcanis on niistä sen verran puhunut. Muutama kirja löytyi blogiakin varten, mutta niistä kerron vasta luettuani. Yhteensä tuli ostettua reilu 20 kirjaa.

Huonoa messuilla: Siellä oli liikaa ihmisiä! Ja millään osastolla ei ollut mitään ruotsinkielisten kirjojen supertarjousta! (Toisaalta se on ehkä ihan hyvä, koska parina viime vuonna oma kontrolli taisi kadota vähän liikaa.)

Advertisements

2 thoughts on “Kirjamessut 2015

 1. hdcanis

  Saagoja!

  Vähän etukäteen kiinnosti että joko tämä uusi Förlaget olisi ehtinyt tekemään jotain messuille mutta ilmeisesti ei vielä…

  Like

  Reply
  1. Veera Post author

   Olis muuten muakin kiinnostanut Förlaget, mutta ei ne kai näin nopeasti kerinnyt saada mitään järkevää sinne.

   Like

   Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s