Kirjamatkat 1 vuotta!

Kirjamatkat-blogi täyttää nyt yhden vuoden. Oon kyllä tosi tyytyväinen, että lopetin sen kulttuuribloggaamisen. Tämä kirjojen ja matkojen yhdistäminen on kyllä toiminut mulla toistaiseksi tosi hyvin, vaikken matkailekaan niin paljon kuin moni muu. Toki se kulttuurikategoria kummittelee tuolla vielä täälläkin, mutta ilman sitä stressiä, että pitäisi käydä jossain useammin kuin noin kaksi kertaa vuodessa.

Mulla on ollut nyt tavoitteena päivittää blogia jotain kolme kertaa viikossa siten, että viikon aikana tulisi sekä kirja- että matkailuaiheita. Päälinja niissä kirjoissa on edelleen se, että ne liittyisivät myös niihin matkoihin tai ainakin eri kulttuureihin. Tarkoitus olisi, ettei tästä tulisi ihan hirveä sillisalaatti, niin muita aihepiirejä ei tänne ole tulossa kuin satunnaisesti (vähän inspiraation mukaan, mutta puutarhajuttuja nyt ainakin).

Mua kiinnostaisi kuulla, että onko siellä ruudun toisella puolella jotain toiveita blogin sisällöstä. Saa siis ehdottaa, jos on mielessä joku tietty postausaihe mikä kiinnostaa, mutta erityisesti kiinnostaisi kuulla jos jotain on liikaa tai liian vähän. Noi sivupalkissa olevat tekstien kategoriat olisi myös tarkoitus uudistaa jossain vaiheessa kunhan ensin keksin jonkun järkevän jaottelun. Tähänkin kohtaan saa esittää ideoita, jos tuntuu, että vanhoja tekstejä on vaikea löytää sieltä.

Nyt näyttää siltä, että mä olen vuodenvaihteesta alkaen toistaiseksi työtön. Se tarkoittaa taas vähän enemmän aikaa blogille. Mä olen tehnyt myös vähän matkasuunnitelmia alkuvuodelle sekä kotimaahan että ulkomaille, mutta suunnittelu on vielä sen verran vaiheessa, ettei tässä yhteydessä sen enempää.

Seuraavan kerran tänne ilmestyy jotain varmaan ensi viikolla.

Advertisement

4 thoughts on “Kirjamatkat 1 vuotta!

 1. MarikaOksa

  Onnittelut ensimmäisestä vuodesta! Olen tykännyt jutuistasi, ne ovat mukavan napakoita ja vaihtelevia. Johonkin teemaan keskittyvää blogia olisi kiva kirjoittaa itsekin, mutta pelkään ettei mielenkiinto loppupeleissä sittenkään riitä kuin sillisalaattikirjablogiin. :) Bloggausintoa siis myös tulevalle vuodelle ja hyvää joulua.

  Like

  Reply
  1. Veera Post author

   Mulla on tainnut löytyä se sopiva teema tai ainakin nyt vielä tuntuu hyvältä. Ehkä sulla sillisalaattikirjat on sitten se paras juttu. :) Hyvää joulua ja bloggausvuotta sullekin!

   Like

   Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s