Matkamessufiiliksiä

Matka_Bloggaaja_logo16Sain Messukeskukselta bloggaajapassin Matkamessuille ja siellä tuli käytyä kolmena päivänä neljästä.

Mitään ohjelmia en ollut normaaliin tapaani katsonut etukäteen enkä ohikulkiessanikaan osunut minkään kiinnostavan kohdalle. Varmaan taas missasin jotain kiinnostavaa, joten jos vaikka ensi vuonna muistaisin edes vilkaista mitä milläkin lavalla on.

Mulla on Liettuaan matka varattuna, niin tavoitteena oli löytää jotain ideoita sitä varten ja maan osastoilta tarttuikin kelvollisia käyntikohteita matkaan. Mitään uutta ulkomaan kohdetta tuolta ei tullut valittua, koska ei osunut vastaan mitään realistista vaihtoehtoa.

Ensisijaisesti olin etsimässä kotimaan lomiin vaihtoehtoja. Mökkilomaan Etelä-Suomessa löytyi pari kiinnostavaa vaihtoehtoa, joten toivottavasti reissu myös toteutuu. Toinen juttu oli tarkistaa maakuntien teatterien valikoimaa (sekä talvella että kesällä). Tampereelle olen nyt siis ainakin lähdössä teatteriin, mutta se on vielä kysymysmerkki, että aionko käydä katsomassa yhden vai useamman näytelmän – hyviä vaihtoehtoja siellä ainakin oli liiankin monta.

Tänään oli myös Travel bloggers give back -matkatarvikekirppis, josta kävin vähän hamstraamassa juttuja (muutama kirja ja crocsit ja muutama pikkutarvike). Olin aikonut viedä sinne omiakin juttuja myyntiin, mutten saanut aikaiseksi.

Yhteistyössä Messukeskus ja Matkamessut

Advertisements

2 thoughts on “Matkamessufiiliksiä

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s