Mikkelin seudun puutarhamatkakohteita

 photo IMG_2319_zpstgxytldd.jpg

Matkamessuilla mun oli tarkoitus etsiä tietoa myös puutarhamatkailukohteita, mutten onnistunut siinä kovin hyvin. Ehkä siksi, kun en alkanut haastattelemaan osastoilla olleita ihmisiä? Ainoa paikka, joka tarjosi esitteen, oli Mikkelin seudun osasto. (Tosin 1003 puutarhaa -blogin kirjoittaja taas oli löytänyt oman ainoansa taas joltain Italian osastolta, heh.)

Esite suosittelee käymistä näissä paikoissa:

Mä en ole käynyt Mikkelin suunnalla jotain 15 vuoteen ja tällä perusteella olis aika hyvä lähteä uudestaan. Kesän työtilanne on vielä itsellä auki, niin en tiedä miten hyvin pääsen silloin lähtemään ja puutarhamatkailuhan ei nyt Suomessa ole oikein mikään talvilaji. Tosin ekaksi täytyy vähän googlailla, että olisko tuolla vielä joku muu kiinnostava kohde, jota esitteessä ei ollut (saa toki vinkata myös kommenttiboksissa!).

Advertisement

4 thoughts on “Mikkelin seudun puutarhamatkakohteita

 1. 1003puutarhaa

  Minulla taitaa olla sama Mikkelin puutarhojen esite kuin sinulla, mutta Mikkelipuistosta saatuna :) Kenkävero, Mikkelipuisto ja Tertin kartano ovat tuttuja ja mielenkiintoisiksi puutarhoiksi todettuja. Mikkeli on mielenkiintoinen puutarhamatkakohde.

  Like

  Reply
   1. 1003puutarhaa

    Sapokan vesipuistossa olen joskus käynyt ja pidin siitä kovasti. Kerrohan kokemuksesi muista Kotkan puistoista/puutarhoista blogissasi, niin seuraavalla Kotkan käynnillä osaan minäkin käydä laajemman puistokierroksen :)

    Like

 2. Pingback: Mikkelissä 6. kesäkuuta | Kirjamatkat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s