Päivä Tallinnassa 3.3.2016

Oli pakko päästä käymään jossain ja asia hoituu päiväristeilyn varaamisella Tallinnaan. Oli eka kerta tänä vuonna ja toivottavasti ei jää ainoaksi kerraksi. Vaihteeksi mentiin (pitkästä aikaa) Tallinkilla, kun haluttiin itse valita aikataulu toisin kuin mitä Viking Line ja Eckerö Line tarjoaa.

 photo Tallinna 030316_zpsrq1z0dck.jpg

Rasti 1: käydä jossain kahvilassa, missä ei oltu ennen käyty

Eka oltiin suunniteltu menemistä johonkin toiseen kahvilaan, mutta sitten selasin laivalla sattumalta In your pocket -esitettä ja sieltä löytyi Josephine, joka sijaitsee Vene 16:ssa vanhassakaupungissa. Se oli viihtyisä ja ranskalaishenkinen paikka, jossa oli valikoimassa esim. kaikkia suklaajuttuja. Hintataso oli samaa luokkaa kuin Suomessa, että ei ollut mikään kovin halpis.

Rasti 2: käydä jossain museossa

Tähän kohtaan olin etukäteen miettinyt vaihtoehdoksi sataman lähellä sijaitsevaa Arkkitehtuurimuseota ja se sitten jäi valinnaksi, kun en jaksanut alkaa etsimään mitään uutta paikkaa. Siellä oli vaihtuva näyttely tuona päivänä kiinni ja katsottiin siis pelkkä perusnäyttely, joka sisältää pienoismalleja eri rakennuksista. Tykkään tuosta kyllä kovasti eli jos arkkitehtuuri vähänkin kiinnostaa, niin on käymisen arvoinen museo.

Rasti 3: hakea sataman lähellä olevasta Rimistä ruokaa

Tää on nyt aina mulla normaali ohjelmanumero. Haen aina kassillisen jotain syötävää: sellaisia, mitkä on tuolla halvempia tai jota ei saa Suomesta ollenkaan ja sitten tietty ihan kunnon paikallisia juttuja.

Advertisement

1 thought on “Päivä Tallinnassa 3.3.2016

  1. Pingback: Vuosikatsaus 2016/2017 | Kirjamatkat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s