Luontoretkeilemässä Espoossa

 photo IMG_2470_zpsrv1zoasa.jpg

Nyt on viikon sisään osunut kohdalle kaksi sen verran kivaa luontoretkikohdetta Espoosta, että pakko vinkata niistä täälläkin.

Espoonlahden luonnonsuojelualueella pääasiat ovat lehtometsä ja merenrantaruovikko. Siellä on myös lintutorni ja jossain vaiheessa kesällä lehmiä laiduntamassa. Lintubongaukseen toi on aika hyvä paikka, ainakin jotain tikkoja siellä oli useampia lajeja ja sit tietty niitä vesilintuja.

Hanikan luontopolku Soukassa oli kanssa aika kiva, metsää ja merenrantaa. Tällä kertaa ei kierretty reittiä kokonaan, vaan koukattiin jostain sieltä välistä takaisinpäin eli pakko mennä uudestaan joskus kun on enempi aikaa.

(Haluan tässä samalla mainita lukevani Narnia-sarjaa just nyt. Se on paljon parempi kuin muistin! Jotenkin kivaa lukea taas enempi fantasiaa pitkästä aikaa.)

Advertisements

2 thoughts on “Luontoretkeilemässä Espoossa

 1. Laura

  Kiitos vinkeistä. Olen viime aikoina miettinyt, että kiva olisi käydä paljon nykyistä enemmän koluamassa pk-seudun luontoreittejä. Ne ovat kuitenkin Suomessa aika omanlaisiaan!

  Like

  Reply
  1. Veera Post author

   Täällä lähelläkin on tosiaan kaikkia kivoja luontokohteita, ettei ole ihan pakko lähteä mihinkään kauas. Yritän just kovasti suostutella yhtä lintubongari-kaveria tekemään jonkunlaista listausta omista suosikkipaikoistaan.

   Like

   Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s