Parasta juuri nyt (lokakuu 2016)

Tein näille parasta juuri nyt -postauksille oman avainsanansa, niin jatkossa ne löytää helpommin. Tarkoitus olisi postailla näitä nyt hivenen säännöllisemmin.  Totesin tämäntyyppisen postauksen hyväksi tavaksi esitellä kaikkia kivoja juttuja, joista ei syystä tai toisesta tule tehtyä omaa postausta.

IMG_2977_zps6ls60qgk

Parhaat asiat juuri nyt:

Nuudelit

Työkaveri tartutti mulle nuudeli-inspiraation (kiitti Eeva!). Mä olin vaan maistanut niitä joskus vuosia sitten, mutta nyt sitten olen jääänyt koukkuun. Noi on niin helppoja ottaa evääksi töihin ja muutenkaan ei aina jaksa kokkailla. Tykkään eniten riisinuudeleista ja koska edelleen yritän leikkiä vegaania, niin ainakaan toi kuvassa näkyvä paketti ei sisällä mausteseoksessakaan mitään “ylimääräistä”.

Muumi-juomapullot

Tämäkin idea tarttui töistä, kun siellä valikoitiin yhdessä mainoksesta muumi-aiheisia juomapulloja, joita oli pakko saada. Normipullot mulla on aina hukassa ja unohdan juoda riittävästi varsinkin kesällä, mutta jos molemmat ongelmat ratkeaisi näillä muumipulloilla.

Kutominen

Innostuin muutenkin käsitöistä alkuvuodesta vuosien tauon jälkeen ja nyt on menossa tuollaiset kirjavat villasukat itselle. Seuraavaksi olisi tarkoitus opetella tekemään lapasia, kunhan saan eka tehtyä näiden jälkeen yhdet joululahjasukat.

Advertisement

2 thoughts on “Parasta juuri nyt (lokakuu 2016)

  1. Veera Post author

   Mä aloittelin tosiaan tätä vuosien tauon jälkeen ja tykkään. Ihan parasta on kuunnella samalla äänikirjaa!

   Like

   Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s