Kirja: Lähestyminen

lahestyminenAnja Snellman: Lähestyminen
(WSOY 2016)

Kirja saatu arvostelukappaleena kirjamessujen bloggaajabrunssilta.

Anja Snellman on niitä kirjailijoita, joiden tuotantoa en ole koskaan lukenut, vaikka nimi on tuttu. En ole ihan varma, oliko tämä uusin kirja hyvä valinta ensimmäiseksi luettavaksi, mutta tulipahan ainakin kokeiltua.

Kirjassa päähenkilöinä ovat huumeidenkäyttäjä ja tämän terapeutti. Nykyhetki ja menneisyys ovat molemmat läsnä, samoin Helsinki ja Kreikka. Tapahtumaympäristön kuvaus oli tässä parasta. Kiinnostuin kirjasta alun perin Kreikka-teeman takia, mutta huumeidenkäyttäjän terapointi on sitten taas sitä puolta, mikä ei kiinnostanut yhtään.

Oli sen verran lyhyt kirja, että tuli luettua loppuun asti. Ja se oli siis nimenomaan aihe, minkä takia en tästä tykännyt – kirjoitustyylissä ei ollut mitään vikaa. Olen melko varma, että jotain Snellmanin kirjoista tulee vielä kokeiltua. Saa toki antaa vinkkejä, mikä kannattaa valita!

(Nyt on lukupinossa sen verran monta hyvää kirjaa, että näitä kirja-arvioita on varmaan taas tulossa enempi tänne. Matkailun osalta tulee taas ehkä olemaan vähän hiljaisempaa työkuvioitten takia loppuvuoden.)

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s