Kirja: Maa kutsuu!

maa-kutsuuSanna Vaara: Maa kutsuu!
(Sammakko 2016, kansi: Riikka Majanen)

Jouduin innokkaan esikoiskirjailijan uhriksi kirjamessuilla bloggaripisteellä (oli vähän yllättävää ehkä!) ja kirja tökättiin mukaan matkaan. Kyllä mä arvasin, että tää voisi olla mua varten, niin otin mukaan.

Kirja kertoo innokkaasta ensikertalaisesta vaeltajasta, joka lähtee Lappiin retriittiin ryhmän kanssa. Henkisyyden etsiminen ja retkeily ovat tässä siis ne kaiksi pääteemaa enkä ole ihan varma, että kumpi loppujen lopuksi kiinnosti enempi. Oli hauskaa seurata matkaa, kun kertojalla ei ollut etukäteen oikein mitään hajua retkeilyjutuista. En ole itse harrastanut muuta kuin päiväretkiä, niin olisin pidemmällä reissulla varmaan yhtä hukassa. :D

Oletin tätä muuten etukäteen automaattisesti romaaniksi. Puolivälissä hokasin takakannesta kirjastoluokan olevan elämäntaito, sitten tsekkaus kirjaston tietokannasta paljasti tämän olevan siellä retkeilyssä. Ei siinä muuten mitään, mutta eri tyylilajia kuuluu lukea eri tavalla. Joka tapauksessa kirja oli hyvä lukukokemus, hyvä että se osui kohdalle.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s