Vuosikatsaus 2016/2017

Taas on yksi blogivuosi takana päin.

Blogin osalta olisi tarkoitus jatkossa siirtyä vähän enempi fiilispohjaisuuteen tavoitteellisuuden sijaan ja ehkä vähän myös reaaliaikaisempaan suuntaan ainakin niiltä osin, etten enää säilöisi kuukausikaupalla tekstejä luonnoskansiossa. Museot on se teema, jotka inspiroi eniten just nyt ja blogissakin sitten ehkä tulee näkymään niitä enempi. Koska on Suomen 100-vuotisjuhlavuosi, niin erilaisia Suomi-juttujakin olisi tarkoitus kirjoittaa vielä enempi.

Ruotsinkielisen sisällön eli käytännössä kaksikielisten tekstien lisääminen blogiin on työn alla. Jonkun verran aikaisempaa enempi lisäilin niitä jo syksyllä ja nyt olisi tarkoitus löytää joku sopiva balanssi niiden määrälle eri aihepiirien osalta. Suomi tulee kuitenkin olemaan edelleen se pääkieli täällä, ei siis syytä huoleen.

Langinkoski 0916-5_zpszqxckldr

Työkuvioiden takia oli aikaa ja mahdollisuuksia reissailla kuluneen vuoden aikana kotimaassa enempi, ulkomaille ei ollut juurikaan mahdollisuutta lähteä. Kuvassa keisarin kalastusmaja Kotkan Langinkoskella, joka on erittäin suositeltava käyntikohde.

Vuoden 2016 ulkomaanmatkat on siis tässä:

Kotimaanmatkailun lista on sitten vähän pidempi:

Näiden lisäksi tuli liikuttua tässä ihan lähialueilla lähinnä luonnossa ja museoissa.

Tulevalle vuodelle en nyt tällä kertaa tee mitään julkisia matkasuunnitelmia tässä, mutta Osloon olen lähdössä tammikuussa, jonka lisäksi risteilylle Tukholmaan ja Tallinnaan olisi nyt tarkoitus ehtiä. Työkuviot on vielä vähän epäselviä, niin ei oikein viitsi kauhean tarkkaan suunnitella, mutta saattaa taas mennä kotimaanmatkapainotteiseksi toi reissaaminen.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s