Pikavisiitti Tallinnaan 18.1.

Just kun kerkisin melkein toipua edellisestä matkasta, yllättäen tulikin lähdettyä laivalle.

Viking Line ei ole pitkään aikaan ollut mulle todellinen vaihtoehto Tallinnaan mennessä, koska aikataulu ei ole niin hyvä ja maissa on niin vähän aikaa (3-4 tuntia). Viikkarilla tuntuu myös olevan aika harvakseen mitään kunnollisia staroja esiintymässä laivoillaan – ainakaan Helsingistä lähtevillä. Nyt siellä oli kuitenkin mun suosikki Eini, niin varasin äkkiä risteilyn, kun oli kerrankin jotain kivaa laivamatkallekin. XPRS oli telakalla, joten tilalla oli Rosella. Se oli vaihtelun vuoksi tosi kiva, kun Rosella on kuitenkin sellainen pieni ja viihtyisä iästään huolimatta.

eini laivalla 180117-1_zpsgmufqobx

Reissulla tuli vähän testailtua uutta kameraa eri olosuhteissa. Pitää vielä vähän harjoitella asetusten sun muiden kanssa…. Maissa kävin pikaisesti vilkaisemassa Kanga dzungel -kangaskauppaa. Nyt ei ollut tullut mietittyä ompelusuunnitelmia ja aikaa oli sen verran vähän, niin oli nopea käynti enkä ostanut mitään. Lankakauppaan sit seuraavalla kerralla….

pegasus_zps0rusymes

Syö matkusta rakasta -blogista olin lukenut Pegasus-ravintolasta (sijainti Harju 1, auki 12-23) ja käytiin testaamassa se. Molemmat syötiin kalakeittoa ja tykättiin kovasti. Hintaa tuolla oli 6,90. Kallein ruoka ravintolassa taisi olla 17,90 euroa, mutta suurin osa kuitenkin siinä kympin nurkilla. Tuonne tulee kyllä varmaan mentyä uudestaan vielä, kun itse en yleensä jaksa niin kovasti etsiä uusia paikkoja, vaan käyn mieluiten tutuissa hyväksi havaituissa.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s