Disney-mukikokoelmani

Tämä on taas niitä kertoja, kun postauksen aiheena on ihan jotain muuta kuin kirjoja tai matkailua. Koska Sanle postasi taannoin omasta Disney-mukikokoelmastaan, päätin tehdä itse saman. Suurin osa näistä on hankittu erilaisilta kirppiksiltä, hintahaitari on muistaakseni ollut siinä 0,5-4 euroa. Sen verran vinkkaan myös, että varsinkin Koivukylän kierrätyskeskuksessa Vantaalla tuntuu olevan Disney-mukeja tarjolla todella usein, tosin useimmin kuitenkin Nalle Puhia tai Mikkiä & Minniä eli vain harvemmin jotain erikoisempaa.

marie_zpskicrpmwz

Marie on näistä mukeistani ainoa uutena ostettu. Ostin sen reilu vuosi sitten Disney Storesta Tukholmasta tarjouksesta, mutten enää yhtään muista hintaa. Tämä ei ole ainakaan vielä päässyt säännölliseen arkikäyttöön, koska en vaan raaski tätä käyttää.

planes_zpsmehbqzak

Planes löytyi Fidalta 50 sentillä. Piti saada töihin joku halpa, mutta kiva muki, jonka mahdollisella hajoamisella ei kuitenkaan olisi väliä. Tämä täytti nuo kaikki kriteerit. Oon sen verran sähläri, että katotaan että onko tämä enää syksyllä ehjänä, kun töissä on enempi riskipaikkoja hajoamiselle. :D

nalle puh_zps2w70addo

Tämä Nalle Puh oli sen verran söpö, että se oli pakko saada vaikken tällaisia pieniä kuppeja yleensä käytäkään (näyttää kuvassa isommalta kuin mitä oikeasti on). Nyt tässä postausta kirjoittaessani tosin aloin miettiä, että mikä ihme älynväläys oli ostaa tämä. :D

hunny_zpsmzz6gyc6

Oslosta löytyi paikalliselta Pelastusarmeijan kirpputorilta tämä Nalle Puh, jonka hinta oli siinä parin euron nurkilla. Alun perin tämä on ilmeisesti Disneylandista hankittu.

ihaa_zps58exxrvh

Mulla ei juurikaan ole mitään jättimukeja, niin sattui hyvin, kun löysin tämän Ihaan. Väri on myös tosi kiva. Tämä taitaa olla hankittu alun perin Disney Storesta, itse löysin Kierrätyskeskuksesta. Toistaiseksi tämä on ollut todella paljon käytössä, niin täytyy pitää silmät auki, jos osuisi vastaan joku toinen Disney-teemainen jättimuki.

prinsessat_zpswukxg6en

prinsessa 1_zps1owdqzfs

Vaaleanpunainen prinsessamuki löytyi viime kesänä Hämeenlinnan konttitorilta eurolla ja tummemman punainen Kierrätyskeskuksesta neljällä eurolla. Näitä vastaavia voisinkin muuten ehkä haluta joskus lisää, jos niitä vastaan osuu.

dalmatialaiset_zpsohudsyks

101 dalmatialaista oli joskus lapsena mun suosikkilistan kärkipäässä sekä kirjana että elokuvana. Molemmat mukit on Kierrätyskeskuksesta. (Olin niin innoissani kuvaamisesta, että unohdin tiskata juuri käytössä olleen mukin, krhm.)

nallepuhit_zpsukfbvva6

Nämä Nalle Puhit on Kierrätyskeskuksesta kanssa. Molemmat on tiiviissä arkikäytössä, kun ne oli kivempia kuin mun normaalimukit, muttei niin kivoja tai arvokkaita, että haluaisin kuitenkaan säästellä niitä. Jompikumpi varmaan lähtee töihin kohta.

2 thoughts on “Disney-mukikokoelmani

  1. Sanle

    Oi sinulla on mahtava kokoelma ihania mukeja! :D Etenkin tuo iso Ihaa-muki on tosi kivan näköinen ja samoin tuo Marie tsum tsum -muki. Ihanaa että sain postauksestani inspiraatiota oman kokoelmasi esittelyyn ja tästä tulikin hyvä muistutus että pitää kierrätyskeskuksissa pitää silmät auki kun sieltä voi tuollaisia aarteita löytää.

    Like

    Reply
    1. Veera Post author

      Nyt mua harmittaa, kun yks toinen muki hyppäsi tuon Ihaan päälle ja siihen tuli lommoja reunaan. :( Täytyy varmaan yrittää löytää sen tilalle joku muu…. Kirppiksillä tosiaan osuu aina välillä vastaan kaikkea.

      Like

      Reply

Leave a comment