Info

IMG_2764_zpsoaluxg16

Moi, oon Veera, ikä 33 vuotta ja vakituinen sijaintipaikka Vantaa. Taustaksi sen verran, että koulutusta tai työpaikkaa matkailu- tai kirja-alalla ei ole, vaan kaikki jutut täällä on ihan harrastuspohjalta. Blogistakaan ei ole tarkoitus saada ammattia. Koulutus on viheralalta, mutta tällä hetkellä työskentelen suunnitteluavustjana teknisellä alalla julkisen puolen työnantajalla.

Blogin pääteemana ovat kirjat ja matkailu, molemmista aiheista olisi tarkoitus kirjoittaa suunnilleen yhtä paljon. Mukana on myös kulttuuri- ja puutarhajuttuja, lähinnä kuitenkin siitä matkailunäkökulmasta eli käymisen arvoisia paikkoja.

Tämä ei ole lukupäiväkirja, koska kirjoitan vain pienestä osasta lukemiani kirjoja. Pääosin kirjoitan vain sellaisista kirjoista, jotka liittyvät tavalla tai toisella matkailuun, erilaisiin paikkoihin tai vieraisiin kulttuureihin. Ulkomaanmatkoistani kirjoitan käytännössä aina, kotimaanmatkoista useimmiten ja kotinurkkien kohteista inspiraation mukaan. En ole koskaan käynyt Euroopan ulkopuolella, joten painotus on blogissakin lähialueissa. Suomessa on sen verran paljon kaikkea kivaa, että niistä kannattaa kirjoittaa.

Yhteistyöehdotuksia, kirjojen arvostelukappaleita yms. otetaan vastaan, mutta valitsen itse ne, mistä haluan kirjoittaa (eipä ole ainakaan vielä ollut ylitarjontaa juttu-aiheista). Postauksiin on täsmennetty, jos olen jotakin saanut ilmaiseksi ja lisäksi kyseiseset tekstit löytyvät yhteistyökategoriasta.

Aikaisemmin kirjoitin Kirjava kukko -nimistä kulttuuriblogia, mutta en näköjään ole täälläkään päässyt kokonaan eroon kulttuurikategoriasta, vaikka tarkoitus oli.

(teksti päivitetty 17.9.2017)

Advertisement

2 thoughts on “Info

  1. Tommi

    Moi. Olet lukenut taannoin John Muirin Pitkä kävely Meksikonlahdelle. Olen aivan pinteessä kun en löydä kirjaa mistään. Olisitko mahdollisesti halukas myymään omaa kappalettasi :) ?

    Like

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s