Bamsen maailma

Kävin eilen TallinkSiljan kutsumana tutustumassa uusittuun Silja Symphonyyn. Siitä ei ole mitään erityisempää kerrottavaa kuin että hienolta näytti ja haluisin päästä joskus matkaamaan sellaisessa luksushytissä. Tuli sellainen olo, että Ruotsin reissu olis vaihteeksi kiva ja tässä olis yksi kohde, jossa olis varmaan kiva käydä.

Bamses Värld_2015-04-28_001Sain alkuvuodesta matkamessujen pressiaamiaiselta Visit Swedenin kautta tiedotteen Bamsen maailmasta (Bamses värld). Se on toukokuun alussa avattu Kolmårdenissa sijaitseva huvipuisto, jonka teemana on maailman vahvin nalle Bamse.

Varsinaisina huvipuistolaitteina on vuoristorata, laiva, hunajapurkkikaruselli ja autorata. Lisäksi sinne on rakennettu Bamsen ja ystävien taloja ja labyrintti. Piirroskuvan perusteella näyttää kyllä tosi hyvältä. Onhan toi tosiaan pikkulapsille suunnattu, mutta silti vaikuttaa, että kyllä tuolla viihtyisivät vähän isommatkin lapset (ja minä tietty!).

Mä itse olen vanha Bamse-fani: luin niitä sarjakuvia jo lapsena ja luen kyllä aina välillä edelleenkin. En ole Kolmårdenissa käynyt koskaan, mutta jos menisin, niin totta kai tuonne Bamsen maailmaankin olisi pakko päästä.

Tässä vielä linkki Kolmårdenin suomenkielisille sivuille, jossa tätä Bamse-puolta ei esitellä kunnolla (ruotsiksi löytyy täältä).

(Foto: Rickard Monéus / Kolmården)

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s